Poprad doma zvíťazil nad Spišskou Novou Vsou 3:1

09.03.2024 Celý región

Poprad 8. marca (TASR) – Hokejisti HK Poprad zvíťazili záverečnom 50. kole Tipos extraligy nad HK Spišská Nová Ves 3:1. "Kamzíci" si už v predošlom zápase na ľade Zvolena (4:3 pp) zaistili prvé miesto a víťazstvo v základnej časti. Spišiaci obsadili tretiu priečku.

Popradčania sa ujali vedenia päť sekúnd pred koncom prvej tretiny, keď strelu Betkera tečoval pred bránkou Calof. Hostia vyrovnali v polovici stretnutia zásluhou Nellisa. Na ďalší gól čakali diváci až do 54. minúty, Calof vysunul Bjalončíka, ktorý bekhendom prekonal Melicherčíka. V závere ešte Dmowski upravil na 3:1, dosiahol 30. presný zásah v sezóne a stal sa najlepším strelcom v sezóne.

"Kamzíci" si po zápase prebrali Pohár Dušana Pašeka za prvenstvo v dlhodobej časti. Hráči tímu spod Tatier prvýkrát v histórii vyhrali základnú časť a vo štvrťfinále play off nastúpia proti tomu tímu z víťaznej dvojice z kvalifikácie, ktorý sa po základnej časti umiestnil nižšie.

Tipos extraliga – 50. kolo:

HK Poprad – HK Spišská Nová Ves 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

Góly: 20. Calof (Betker), 54. Bjalončík (Calof, Betker), 58. Dmowski (Coulter) – 30. Nellis (Archambault, Burgess). Rozhodovali: Crman, Výleta – Gegáň, Frimmel, vylúčení: 3:4 na 2 min, navyše: Svedberg 5+DKZ za napadnutie hlavy alebo krku, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 4233 divákov.

Poprad: Vay – J. Brejčák, Betker, Brincko, Svedberg, Turan, D. Brejčák, Česánek – Záborský, Coulter, Dmowski – Calof, Bates, Bjalončík – Svitana, Jendek, Kukuča – Mlynarovič, Suchý, Šotek – Bodnár

Spišská Nová Ves: Melicherčík – Merežko, Rapáč, Ališauskas, Žiak, Valach, Romaňák – Burgess, Nellis, Archambault – Džugan, Myklucha, Majdan – Hamráček, Kerbashian, Drábek – Bortňák
 

Humenné sa rozlúčilo s extraligou prehrou 2:5 s Michalovcami

Humenné 8. marca (TASR) - Hokejisti HC 19 Humenné prehrali v piatkovom 50. kole Tipos extraligy na domácom ľade s Duklou Michalovce 2:5.

Zemplínske derby sa od úvodných minút nieslo vo výbornej atmosfére. Ako prví išli do vedenia domáci, keď v 7. minúte prepadlo zakončenie Šoltésa za gólmana Škorvánka. Vyrovnané ale bolo už po troch minútach. Vylúčenie Vaška využili hostia kombináciou do prázdnej brány, na ktorej konci bol Buc. Do záveru prvej dvadsaťminútovky ešte stihli Michalovčania preklopiť misky váh na svoju stranu zásluhou Vargu. Pre Američana so slovenským pasom to bol prvý extraligový gól. Humenné síce vstupovalo do prostrednej tretiny s jednogólovým mankom, no to platilo iba nasledujúcich 17 sekúnd. Po presnom zásahu Cibáka viedli Michalovce už o 2 góly. Aj napriek tomu, že Foss znížil, Valtonenovi zverenci sa presadili po štvrtýkrát. O gól sa postaral kapitán Daugavinš z pravého kruhu v presilovke. V tretej tretine už len výsledok kozmeticky upravil hosťujúci Acolatse a zostupujúce Humenné tak zakončilo svoju púť v najvyššej súťaži prehrou.

HC 19 Humenné – HK Dukla Ingema Michalovce 2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Góly: 7. Šoltés (Vaško, Novický), 28. Foss (Šoltés) - 10. Buc (Daugavinš, Newton), 19. Varga (Paločko, Michalčin), 21. Paločko (Solenský, Cibák), 30. Daugavinš (Drgoň), 60. Acolatse (Buc). Rozhodovali: Jobbágy, Žák – Bogdaň, Jurčiak, vylúčení: 3:4 na 2 min., presilovky: 1:2, oslabenia: 0:0, 3089 divákov.

Humenné: Kozel - Meliško, Novický, Novota, Ťavoda, Pacalaj, Šimon, Ragan - Parshin, Krajňák, Pereskokov - Lapšanský, Foss, Kuru - Šoltés, Linet, Vaško - Borov, Thomka, Horvát

Michalovce: Škorvánek - Bindulis, Bodák, Cibák, Drgoň, Korenčík, Michalčin, Acolatse - Santos, Newton, Daugavinš - Paločko, Solenský, Varga - Fedor, Suja, Stripai - Kabáč, Buc, Vašaš
 
 

Nové Zámky v záverečnom 50. kole podľahli Zvolenu 4:5

Nové Zámky 8. marca (TASR) - Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili v záverečnom 50. kole Tipos extraligy na ľade HC MIKRON Nové Zámky tesne 5:4 a obsadili 7. miesto tabuľky. Čaká ich tak kvalifikácia o postup do štvrťfinále play off, v ktorej sa stretnú s desiatym tímom po základnej časti Liptovským Mikulášom. Víťazný gól hostí strelil v 52. minúte Patrik Marcinek, ktorý sa postaral aj o úvodný presný zásah Zvolena. V domácom drese zaznamenal dva góly a asistenciu Troy Loggins.

HC MIKRON Nové Zámky - HKM Zvolen 4:5 (1:0, 2:3, 1:2)
Góly: 6. Roy (Kozák, Sabol), 33. Loggins (Mészáros, Prokeš), 37. Loggins (Prokeš), 41. Prokeš (Loggins) - 24. Marcinek (Mudrák, Šiška), 27. Csányi (Lukosevicius), 38. Lukosevicius (Hecl), 44. M. Hults (Kašlík, C. Hults), 52. Marcinek (Kolenič, Šiška). Rozhodovali: Goga, Štefik - Konc ml., Orolin, vylúčení: 2:2, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1417 divákov.

Zámky: Sabol - Laurenčík, Lee, Mészáros, Mamčics, Ondrušek, Kozák - Loggins, Prokeš, Johnson - Múčka, Roy, Ružek - Števuliak, Barto, Stupka - Kováč, Šišovský, Fafrák

Zvolen: Kupsky - Mudrák, C. Hults, Gachulinec, Rauhauser, Hain, Sládok, Andersson - Lukosevicius, M. Hults, Hecl - Bondra, Fortin, Zuzin - Marcinek, Šiška, Kašlík - Kolenič, Csányi
 
 

Košice prehrali piaty domáci zápas po sebe, Trenčínu podľahli 2:3

Košice 8. marca (TASR) - Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili na ľade HC Košice 3:2 v záverečnom 50. kole základnej časti Tipos extraligy. V tabuľke sa umiestnili na 9. mieste a čaká ich predkolo play off proti ôsmemu tímu po dlhodobej časti. Košičania prehrali piaty domáci zápas po sebe a pred vlastnými divákmi neuspeli v jedenástich z uplynulých trinástich duelov. "Oceliari" vstúpia do play off štvrťfinálovou sériou proti piatemu tímu dlhodobej časti, ktorým je Slovan.

Zápasu predchádzal slávnostný ceremoniál, počas ktorého košický klub vyvesil vlajku na počesť legendárneho bratského tria Imricha, Vincenta a Jozefa Lukáčovcov, ktorí tým symbolicky vstúpili do Siene slávy košického hokeja. Úvodné buly sa tým posunulo o viac než pol hodinu.

Košičania mali pred posledným 50. kolom základnej časti isté štvrté miesto, Trenčania mohli za priaznivých okolností poskočiť do prvej šestky znamenajúcej priamu účasť vo štvrťfinále. Prvá tretina priniesla minimum gólových príležitostí, najväčšiu šancu mal v nej domáci Rogoň, ale LaCouveeea neprekonal. Skóre otvoril v 30. minúte trenčiansky útočník Ahl, ktorý zblízka využil presilovku. Krátko pred koncom druhej časti zvýšil Immo na 0:2. Keď v 45. minúte Charboneau zvýšil na 0:3, bolo už o víťazovi rozhodnuté. V 54. minúte sa gólom v vo svojom prvom zápase v slovenskej extralige prezentoval košický obranca Beluško, ktorý zblízka upravil na 1:3. Definitívnu podobu výsledku dal dve sekundy pred koncom zápasu Jääskeläinen.

HC Košice - HK Dukla Trenčín 2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Góly: 54. Beluško (Slovák, Lunter), 60. Jääskeläinen (Lalonde) - 30. Ahl (Immo, Pietroniro), 40. Immo (Petráš, M. Hudec), 45. Charbonneau (Conway, Ahl). Rozhodovali: J. Konc ml., Novák - Knižka, Pribla, vylúčení: 6:4 na 2 min., presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 7129 divákov.

Košice: Janus - Breton, Lalonde, Ferenc, Zech, Šedivý, Deyl, J. Hudec - Jääskeläinen, Berger, Šimun - Lunter, Pollock, T. Mikúš - Jokeľ, Slovák, Rogoň - A. Bartoš, Ollson, Havrila - Beluško

Trenčín: LaCouvee - Pietroniro, Kupec, Kielb, Petrovický, M. Hudec, Hlaváč, Starosta - Immo, Baláž, Petráš - Charbonneau, Conway, Ahl - Giľák, Sojčík, D. Hudec - Škvarek, J. Mikúš, Krajčovič
 
 

Slovan zdolal Liptovský Mikuláš 5:2, vo štvrťfinále ho čakajú Košice

Bratislava 8. marca (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v poslednom 50. kole základnej časti doma nad Liptovským Mikulášom 5:2. Zverenci Petra Oremusa si vďaka trom bodom zabezpečili priamy postup do štvrťfinále play off, do vyraďovačky vstúpia z 5. miesta. Vo štvrťfinále ich čakajú Košice.

Vedenie Slovana tento zápas pripravilo v retro štýle, hráči nastúpili v replikách dresov z roku 1979, kedy získali historický titul majstra ČSSR. S aktívnou kariérou sa zároveň rozlúčil bývalý hráč klubu Roman Kukumberg st.

HC Slovan Bratislava - MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Góly: 9. Pecararo (Sersen), 10. Pecararo (Findlay, Golian), 40. Mahbod (Holway, Findlay), 52. Mahbod (Findlay, Pecararo), 60. Poirier (Bergman, Findlay) – 1. Quince (Ullman, Thompson), 27. Sejna (A. Nauš, T. Nauš). Rozhodovali: Hronský, Orolín – Stanzel, Junek, vylúčení: 1:2, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 7426 divákov.

Slovan: Godla – Holway, Golian, Kubka, Maier, Bergman, Sersen, Beňo – Pecararo, Findlay, Poirier – Fominych, Mahbod, Takáč – Török, Preisinger, Lukošik – Žitný, Šille, Dudáš – Kukumberg

L. Mikuláš: Rychlík – Fekiač, Lalík, Ullman, Thompson, Konrád, Hraško, Zimáni – Sejna, Quince, Avtsin – Vojtech, T. Nauš, A. Nauš – Lahtinen, Sukeľ, Valigura – Nespala, Vankúš, Tkáč

Slovan potvrdil dobrú formu, Oremus: "Chalani sa zomkli"

Hokejisti Slovana Bratislava splnili úlohu favorita a v poslednom 50. kole Tipos extraligy zdolali Liptovský Mikuláš 5:2. Zverenci Petra Oremusa si tak zaistili priamy postup do štvrťfinále, kde ich čakajú Košice.

Liptáci išli v Bratislave do vedenia, ale potom už na Slovan nestačili najmä pohybom. "Dali sme príležosť mladým chalanom a tým, čo hrali menej. Chceli sme vyhrať, ale nehrali sme dobre v oslabeniach. Robili sme chyby a súper bol dôraznejší pred bránkou, Ale pred chalanmi klobúk dolu, za výkon si zaslúžia pochvalu," povedal manažér Liptákov Maris Jass.

V drese Slovana sa dvakrát presadili legionár Samson Mahbod a Liam Pecararo, no tréner Oremus pochválil celý tím: "Nič len triumf nás mohol posunúť do šestky, to je vždy zložité. Ale chalani to zvládli. Ale my sme si to vybojovali už skôr, z 24 zápasov sme vyhrali 16. Slovan si to zaslúži, chalani urobili kus práce. Najväčšia vďaka patrí im ako sa zomkli. Robili maximum, posunúť vyššie sa už asi nedalo, ale bolo dôležité vyhnúť sa predkolu. Prestávku využijeme na to aby sme sa naštartovali."

Kukumberg si vychutnal ovácie: "Takto som sa chcel rozlúčiť"

Už po 37 sekundách piatkového duelu Tipos extraligy medzi Slovanom Bratislava a Liptovským Mikulášom sa na štadióne Ondreja Nepelu ozval skandovaný potlesk. Roman Kukumberg starší sa rozlúčil s kariérou po boku svojho syna, s ktorým si zahral v jednom striedaní.

Vedenie Slovana pre túto príležitosť požiadalo Ligovú radu o výnimku, na základe ktorej mohol nastúpiť do prvého striedania. Kukumberg st. nefiguroval na oficiálnej zápasovej súpiske, v prípade že by dal gól, by tak neplatil. Motívom rozlúčky bolo jeho želanie, zahrať si po boku syna aspoň na pár sekúnd. Po 37 sekundách na ľade arbitri prerušili hru a bývalá opora Slovana si mohla vychutnať ovácie 7426 divákov. "Vedel som, že aj keby som dal gól, alebo mal asistenciu, tak nebude platiť. Ale takto som sa chcel rozlúčiť po boku syna. Ale veľmi si ma nevšímal, to si povieme inde (úsmev). Ale bolo to zvláštne, bol plný štadión. Telo si pýta koniec, ale človeku sa nechce končiť keď vidí toľko ľudí, taký štadión a to všetko okolo," povedal Kukumberg st.

Odteraz bude syna Romana sledovať už len ako divák. "Stále som jeho najväčší kritik, viac mu vytýkam ako chválim, ale ja som už taký. Chcem, aby robil veci lepšie. Vraj sa štýlom hry podobáme, najmä v pohybe. Hovoria to ľudia, ale neviem to posúdiť. Nedávno mal 18, ale verím, že bude lepší. Hokej je dnes iný ako bol predtým. Je to dnes ťažšie. Mne sa v mojej dobe páčil hokej viac, ako je dnes."

Kukumberg st. získal so Slovanom dva tituly, jeden má aj s Trenčínom. Ako hráč Kazane získal s tímom Gagarinov pohár v KHL. "Pamätám si, keď som prišiel do Slovana, mal som 26 rokov. Spískalo sa to na kúpalisku Tehelné pole vedľa. Naozaj. Bola to náhoda, spomienok je veľa. A veľa pekných. Cesty autobusom, kabína, vymýšľali sme rôzne hlúposti. Mrzí ma len to, že som nikdy nezažil oslavu titulu na domácom ľade. Aj so Slovanom, aj s Trenčínom a aj v Kazani sme vyhrali posledný zápas sezóny vonku. To som chcel zažiť."

Štyrikrát štartoval na MS v drese Slovenska, najväčší úspech zažil v národnom drese na MS 2004, keď Slováci pod vedením Františka Hossu skončili na 4. mieste po prehre s USA v zápase o bronz 0:1 po nájazdoch. "Vtedy som bol mladý holub, ani som nevedel ako som sa tam dostal. Ale aj tak mi je ľúto, že sme boli štvrtí. Ale nerád spomínam na obdobie, keď som bol v Kanade. Tejto téme sa snažím vyhýbať."

Po skončení kariéry si zaspomínal aj na trénerov, ktorí ho formovali, no kto v ňom zanechal najhlbšiu stopu nechcel konkretizovať: "Je ich veľa. Ale ten najdôležitejší je v Trenčíne a nedávno sme boli spolu. On o tom vie. Ale takí najhlavnejší boli dvaja, oni to vedia."
 
 

Banská Bystrica zdolala Nitru 5:3 a postúpila do štvrťfinále

Banská Bystrica 8. marca (TASR) - Hokejisti Banskej Bystrice zdolali v poslednom 50. kole Tipos extraligy na domácom ľade Nitru 5:3 a vybojovali si priamy postup do play-off práve na úkor svojho súpera spod Zobora. Tomu nepomohol ani navrátilec do zostavy po trojtýždňovej pauze od zranenia Samuel Buček.

Prvá tretina vyšla domácim ako z ríše snov. Do vedenia išli v presilovke gólom Turnbulla a po nevyužitých šanciach Bučeka a Gilla na opačnej strane zvýšil na 2:0 pred bránkou na dvakrát Hora. Prešlo iba 38 sekúnd, keď Faith vykúzlil zadovku spoza bránky a pred ňou sa nemýlil Langkow 3:0. Hostia nevedeli nájsť recept na taktickú hru Bystričanov, ktorý mohli navýšiť vedenie, ak by v úniku Turnbull nemieril do žŕdky a platil by gól Výhonského v presilovke nohou. Tím spod Urína však prišiel o zraneného Wilkinsa a v tretej tretine inkasoval trikrát v oslabení z hokejok Cottona a Hrnku. Lenže využil početnú výhodu o dvoch hráčov Velom a úspešný bol aj únik Výhonského, takže bral napokon potrebné tri body.


HC´ 05 Banská Bystrica – HK Nitra 5:3 (3:0, 0:0, 2:3)
Góly: 5. Turnbull (R. Faith, M. Wilkins), 12. Hora, 13. Langkow (R. Faith, Gašpar), 48. Vela (Kangkow, Turnbull), 53. Výhonský (Matoušek, Bíreš) – 45. Cotton (Jackson), 54. Hrnka (Gill, Jackson), 60. Cotton (Hrnka, Jackson). Rozhodovali: Baluška, P. Stano – Kacej, Durmis, vylúčení na dve min.: 6:5, Krošelj a Petriska (BB), Matej Bača (Nitra) 5+DKZ za údery, presilovky: 2:3, oslabenia: 0:0, 2711 divákov.

Banská Bystrica: Krošelj – Luža, Bačik, Nielsen, Hora, Nielsen, D. Sránsky, Ďatelinka, Žabka – Turnbull, Vela, M. Wilkins – Matoušek, Bíreš, Výhonský – Gašpar, Langkow, R. Faith – Štrauch, Petriska, Macek

Nitra: Aittokallio – Cotton, Mezei, F. Gajdoš, Kousa, Matej Bača, Stacha – Bubela, Gill, Buček – Newell, Gates, Jackson – Lacka, Čederle, Bajtek – Bačo, Hrnka, Pobežal

Nitrania sú sklamaní, Hrnka: "Proti Trenčínu to musíme odmakať"

Hokejisti Nitry nezvládli posledný zápas základnej časti Tipos extraligy v Banskej Bystrici. Na potvrdenie priameho postupu do play-off im stačil pod Urpínom zisk jedného bodu, no po prehre v riadnom hracom čase (3:5) vyšli bodovo naprázdno a keďže vyhral aj Zvolen v Nových Zámkoch, z tabuľky troch tímov v boji o šiestu priečku im zostal v ruke Čierny Peter v podobe celkovej ôsmej priečky.

"Nie sme spokojní. Začiatok zápasu v Banskej Bystrici sme vôbec nezachytili. Prehrávali sme 0:3 a v podstate počas celého stretnutia sme sa nedostali do toho, čo by sme chceli hrať. Dali sme góly z presiloviek na konci, ale takýto dôležitý zápas musíme začať úplne inak," neskrýval sklamanie nitriansky útočník Tomáš Hrnka, ktorý znížil v tretej tretine na 2:5 z pohľadu svojho tímu, ale ani jeho gól nestačil na to, aby sa mužstvo v závere pozviechalo a vyrovnalo stav.

Konečné ôsme miesto ho neteší: "Vnímame ho negatívne. Sami sme si to skomplikovali, čo je nám všetkým jasné. Presilovky sú dôležité v hokeji, tie nám až tak dobre nešli. Celú sezónu sme ich nehrali zle, ale na konci základnej časti nám to v nich nepadalo. Pri tomto vyrovnanom hokeji v piatich proti piatim sa musia viac premieňať. Nemôžeme byť dlho smutní. Musíme sa vybrať tou cestou, že ideme makať a v pondelok si to rozdáme v kvalifikácii o play-off s Trenčínom. Liga je veľmi vyrovnaná, úplne od prvého po posledný tím. My máme dobrú bilanciu s Trenčínom, aj keď v poslednom zápase s nimi sme to neukázali."

Nitra prehrala na konci základnej časti tri zápasy v rade a z posledných šiestich duelov má na konte iba jedinú výhru, aj to doma nad posledným Humenným. V Banskej Bystrici neukázala dve tretiny potrebnú kvalitu, pričom v tretej časti skórovali hokejisti spod Zobora výhradne v početných výhodách. "Pokiaľ domácich pustíte do vedenia 3:0, tak to sa ťažko potom otáča. Mohli sme si to uhrať, no uhrali si to domáci. V tabuľke sme sa nejakú dobu pohybovali na pozíciách, ktoré by nám prvú šestku a play off zaručili, ale teraz mužstvo nemá potrebnú formu. Tímy okolo nás pretlačili, hlavne v tých vzájomných súbojoch. Šestku a body do nej sme si mohli nahrať ďaleko skôr so súpermi, ktorí boli papierovo slabší,“ hodnotil neúspech nitriansky kouč Antonín Stavjaňa, ktorý sa tri týždne musel zaobísť bez zraneného najlepšieho strelca Samuela Bučeka. Priznal, že išlo o citeľnú stratu: "Káder máme relatívne úzky. Takýto hráč chýba. V Bystrici sa vrátil do zostavy a najmä na začiatku bolo cítiť, že určitý čas nehral. Nechceme sa na to vyhovárať. My sme hrali týždeň dozadu v Trenčíne, keď súper mal až štyroch hráčov mimo zostavu a zápas v samostatných nájazdoch zvládol. Je to vždy o charaktere tímu."

Hokejistov spod Zobora môže hriať pri srdci aspoň pocit, že v kvalifikácii play off si zmerajú sily s Trenčínom, proti ktorému v sezóne bodovali v každom jednom zápase. Vyhrali dovedna päť duelov v riadnom hracom čase a iba posledné vzájomne meranie síl skončilo prehrou po nájazdoch na ľade Dukly. "S Trenčanmi máme túto sezónu priaznivú bilanciu, ale v poslednom zápase proti nám ukázali svoje možnosti, pričom neboli v plnej zostave. Ide o kompaktný, bojovný tím. Keďže je to už play off, tak to bude vyrovnané. My začíname doma, ale pri pohľade na tabuľky máme lepšiu bilanciu vonku než doma,“ prízvukuje Stavjaňa.

Spišská narazí vo štvrťfinále na Bystricu, Košice v derby so Slovanom

Bratislava 8. marca (TASR) - Hokejisti HK Poprad vstúpia do štvrťfinále play off Tipos extraligy z pozície víťaza základnej časti. Rovnako ako Dukla Michalovce, ktorá obsadila 2. miesto, nastúpia proti tímu, ktorý uspeje v kvalifikácii play off. Do nej sa dostali Zvolen, Nitra, Trenčín a Liptovský Mikuláš. Už isté štvrťfinálové dvojice sú Spišská Nová Ves - Banská Bystrica a Košice - Slovan.

Kvalifikácia štvrťfinále play off sa začne úvodnými zápasmi v pondelok 11. marca. Siedmy tím po základnej časti Zvolen narazí na desiaty Liptovský Mikuláš a ôsma Nitra sa stretne s deviatym Trenčínom. Hrať sa bude rovnako ako v minulých ročníkoch na tri víťazné zápasy.

Štvrťfinále odštartuje v pondelok 18. marca, hrať sa bude na štyri víťazstvá. Poprad ako víťaz základnej časti nastúpi proti tomu tímu z víťaznej dvojice z kvalifikácie, ktorý sa po základnej časti umiestnil nižšie.

program kvalifikácie o postup do štvrťfinále play off:

Zvolen (7.) - Liptovský Mikuláš (10.) (11., 12., 14. príp. 15. a 17. marca)

Nitra (8.) - Trenčín (9.) (11., 12., 14. príp. 15. a 17. marca)


program štvrťfinále play off:

Spišská Nová Ves (3) - Banská Bystrica (6.) (18., 19., 22., 23., príp. 26., 28., 30. marca)

Košice (4.) - Slovan Bratislava (5.) (18., 19., 22., 23., príp. 26., 28., 30. marca)

Poprad (1) - horšie umiestnený z kvalifikácie (20., 21., 24., 25. príp. 27., 29., 31. marca)

Michalovce (2.) - lepšie umiestnený z kvalifikácie (20., 21., 24., 25. príp. 27., 29., 31. marca)


program semifinále play off:

1. - 4. (3., 4., 7., 8. príp. 11., 13., 15. apríla)

2. - 3. (5., 6., 9., 10. príp. 12., 14., 16. apríla)


program finále play off:

1. - 2. (19., 20., 23., 24. príp. 26., 28., 30. apríla)
 
 

Vyberte región